Ο Dharkan επέστρεψε
Ispirazione Italiana

Ispirazione Ristretto Italiano

Έντονο
0,50 €
Ispirazione Ristretto Italiano είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο Ispirazione Ristretto Italiano είναι εκλεπτυσμένος με ποικιλίες Arabica και Robusta, οι οποίες συνεισφέρουν στη δημιουργία αυτής της εμβληματικής ιταλικής γεύσης. Δημιουργήσαμε αυτόν τον καφέ ώστε να αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την υπεροχή της ιταλικής κουλτούρας και του ιταλικού καφέ. Πάνω σε μια ουδέτερη βάση από Arabica Βραζιλίας προσθέσαμε μια μικρή δόση Robusta από τη νότια Ινδία. Η προσθήκη αυτή προσδίδει ένταση στον Ispirazione Ristretto Italiano.
  • OriginalLine
  • 10 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

3

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,50 €

 

 

Μια σταγόνα υπέροχης γεύσης: η πεμπτουσία του εμβληματικού ροφήματος της Ιταλίας. Εμπνεόμενοι από τον πρεσβευτή όλων των ιταλικών καφέδων, τον ristretto, επιλέξαμε να μην μιμηθούμε αλλά να καβουρδίσουμε την τέλεια εκδοχή μας. Χάρη στο αργό καβούρδισμα για πιο γεμάτο σώμα και στο σύντομο καβούρδισμα για ζωηρές νότες και αρώματα φρούτων, αυτός ο καφές είναι η αποκορύφωση όλων όσων εξερευνήσαμε στο εμβληματικό ιταλικό φλιτζάνι καφέ.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Καβουρδισμένος και δυνατός καφές, με φρουτώδεις νότες και μία δόση οξύτητας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ.)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το ξεχωριστό καβούρδισμα διασφαλίζει τη διατήρηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του κάθε καφέ. Ο αργοψημένος καφές Robusta χαρίζει στον Ispirazione Ristretto Italiano  το σώμα του, την καβουρδισμένη γεύση του και την πικράδα του κακάο. Οι ποικιλίες Arabica καβουρδίζονται για λίγη ώρα για να διατηρήσουν την οξύτητα και τις φρουτώδεις νότες τους και να κάνουν τον Ispirazione Ristretto Italiano ακόμα πιο πλούσιο. Με τον Ispirazione Ristretto Italiano, τιμάμε τη μακρά σειρά ειδικών στα χαρμάνια και το καβούρδισμα που έχει αναδείξει η Ιταλία.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Καβουρδισμένος και δυνατός καφές, με φρουτώδεις νότες και μια δόση οξύτητας να αναδεικνύονται στο χαρμάνι. Ο Ispirazione Ristretto Italiano είναι μυστηριώδης και μαγνητίζει με την πολυπλοκότητά του. Είναι ένα προφίλ αντάξιο ενός πρεσβευτή. Ένας καφές που εξηγεί το πάθος των Ιταλών για τον καφέ και την κυρίαρχη θέση του στις καθημερινές τους συνήθειες. Εκχυλίζεται στο τυπικό μέγεθος των 25 ml και σύντομα θα καταλάβετε πόσο δίκιο έχουν οι Ιταλοί. Μια σταγόνα υπέροχης γεύσης αποδεικνύει ότι η τελειότητα κρύβεται πραγματικά στην απλότητα.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ