Ο Dharkan επέστρεψε
Ispirazione Italiana

Ispirazione Roma

Έντονο
0,50 €
Ispirazione Roma είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Η ελκυστική πολυπλοκότητα του ρωμαϊκού χαρμανιού είναι το αποτέλεσμα της ιδιαίτερης ανάμειξης των ποικιλιών Arabica και Robusta σε αναλογία 70/30. Αντλώντας την έμπνευσή μας από αυτό το στυλ, δημιουργήσαμε τον Ispirazione Roma. Επιλέξαμε μια φυσική ποικιλία Arabica και μια ποικιλία Robusta για να δώσουμε στον Ispirazione Roma τη γεμάτη βάθος βάση του. Η προσθήκη ενός πλυμένου καφέ Arabica ορεινών περιοχών από το Ixhuatlan του Μεξικό προσδίδει ιδιαίτερη οξύτητα και απαλές νότες πράσινων φρούτων.
  • OriginalLine
  • 8 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml
ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ

ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

4

Πικράδα

4

Σώμα

3

0,50 €

 

Το άρωμα που αναδίδουν τα παραδοσιακά καφέ-μπαρ της Ρώμης μαρτυρούν μια πλούσια ιστορία αντιθέσεων: αγαπημένες γεύσεις, σμιλευμένες από την κομψότητα της πρωτεύουσας. Αυτή η πολυπλοκότητα καθρεφτίζεται στο ελαφρύ καβούρδισμα που εξισορροπεί την ένταση, τη λεπτότητα και το βαθύ άρωμα, με διακριτικές νότες οξύτητας.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Υπάρχει μία λεπτή ισορροπία μεταξύ της δύναμης του καβουρδίσματος, του βάθους από τις ξυλώδεις νότες δημητριακών, της φινέτσας της οξύτητας και των εκλεπτυσμένων αρωμάτων.

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Αν βρεθείτε στη Ρώμη, απολαύστε έναν σκούρο espresso με άφθονη ζάχαρη και κρέμα με άρωμα φουντουκιού με γεύση εφάμιλλα δυνατή με την αρχαία ρωμαϊκή αυτοκρατορία στην ακμή της. Οι κάτοικοι της Ρώμης προτιμούν τον espresso τους πολύ καυτό και πολύ σκούρο, ενώ δεν χρειάζονται πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να αδειάσουν το φλιτζάνι τους. Θέλαμε, όμως, να τιμήσουμε και την κομψότητα της σύγχρονης Ρώμης. Γι' αυτό, επιλέξαμε ένα πολύ διακριτικό και ελαφρύ καβούρδισμα για τον Ispirazione Roma. Το καβούρδισμα αυτό ισορροπεί την ένταση και τη βαθιά γεύση με αυτή τη διακριτική οξύτητα που προσδίδει στον Ispirazione Roma την κομψότητά του. Η λεπτή άλεση διατηρεί την αρωματική φινέτσα του καφέ. Έτσι, ο Ispirazione Roma παραμένει δυνατός και ταυτόχρονα ήπιος, ένα χαρακτηριστικό δείγμα της πλούσιας ιστορίας αντιθέσεων της Ρώμης.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από την εποχή της αρχαίας Ρώμης και μέχρι σήμερα, η μητρόπολη αυτή έχει γνωρίσει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Η Ρώμη έχει έναν πραγματικά πολυεπίπεδο πολιτισμικό χαρακτήρα και η σύγχρονη εποχή έρχεται να προσθέσει το στοιχείο της κομψότητας στην ιστορία της. Εξίσου υπέροχα σύνθετος είναι και ο καφές Ispirazione Roma. Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της δύναμης του καβουρδίσματος, του βάθους από τις ξυλώδεις νότες δημητριακών, της φινέτσας της οξύτητας και των εκλεπτυσμένων αρωμάτων. Ο Ispirazione Roma είναι ο ιδανικός καφές, αν αυτό που ζητάτε είναι ένας δυνατός και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένος espresso. Πρόκειται για μια κλασική γεύση που επιστεγάζεται από την κομψότητα.

 

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

50 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ