Ο Dharkan επέστρεψε
Ispirazione Italiana

Ispirazione Venezia

Έντονο
0,50 €
Ispirazione Venezia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ένας από τους ευρύτερα εισαγόμενους καφέδες στην Ιταλία είναι ο Arabica Βραζιλίας. Αναμίξαμε γνωστές ποικιλίες Arabica που καλλιεργούνται σε περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής με μεγάλο υψόμετρο και διαθέτουν προφίλ βύνης και φρουτώδη προφίλ, τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος. Οι συγκεκριμένες ποικιλίες διαθέτουν τα απαλά αρώματα και την ολοκληρωμένη γεύση για την οποία είναι γνωστή ο καφές του ιταλικού βορρά.
  • OriginalLine
  • 8 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ & ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ & ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

4

0,50 €

 

Γεφυρώνοντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία με τη Δυτική Ευρώπη, η Βενετία έχει μακρά ιστορία στην εισαγωγή καφέδων από όλο τον κόσμο και μεγάλη πείρα στο καβούρδισμά τους, ώστε να προσφέρει ποικιλίες με ισορροπημένο σώμα. Η έμπνευση για το φλιτζάνι μας: διακριτική, αρωματική γεύση, με όλα τα στοιχεία σε απόλυτη αρμονία, νότες καραμέλας και πλούσιο σώμα. 

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Αρμονικά ισορροπημένος με διακριτική οξύτητα, νότες καραμέλας και μία δόση πικράδας.

 

SONG OF TIRAMISU CAPPUCCINO

Η προσθήκη γάλακτος σε αυτόν τον espresso προσδίδει στον Ispirazione Venezia ακόμα μεγαλύτερη απαλότητα και μια διακριτική γλυκύτητα. Αν προσθέσετε γάλα σε αυτόν τον καφέ, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Ένας Capuccino που σας ταξιδεύει στη Βενετία, όπου η κλασική μουσική συνδυάζεται με το άρωμα του ζεστού καφέ στην πλατεία του Σαν Μάρκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

 

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ


Αυτή η εμπορική πόλη του ιταλικού βορρά δεν έχει εξειδικευτεί μόνο στη δημιουργία χαρμανιών, αλλά και στο καβούρδισμα. Το καβούρδισμα του καφέ τείνει να είναι ελαφρύτερο στον βορρά της Ιταλίας. Γι' αυτό, οι ποικιλίες του Ispirazione Venezia καβουρδίζονται σε μέτριο βαθμό και το αποτέλεσμα, παρότι παραμένει αρκετά σκούρο, είναι ελαφρύτερο από αυτό που θα συναντούσε κανείς στον νότο. Έτσι, ο Ispirazione Venezia έχει ολοκληρωμένη γεύση και μια γλυκιά οξύτητα με μια αδιόρατη πικράδα.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Ο Ispirazione Venezia είναι ένας γλυκός, γεμάτος και ήπια αρωματικός καφές που θα σας θυμίσει φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους και θα σας μεταφέρει στις αρχές του εμπορίου καφέ στην Ιταλία. Το ελαφρύ καβούρδισμά του διαφυλάσσει τα λεπτά αρώματα που παραμένουν ευδιάκριτα καθώς δημιουργείται ένα πλούσιο σώμα. Στον Venezia είναι αδύνατο να μην αντιληφθείτε το χαρακτηριστικό άρωμα των δημητριακών και τις νότες γλυκιάς καραμέλας που αρέσουν τόσο πολύ σε όλους μας.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ