Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origin

India

Έντονο
0,55 €
India είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Χαρμάνι κόκκων καφέ Arabica και Robusta από την Ινδία.
  • OriginalLine
  • 11 Ένταση
  • Espresso 40 ml
  • Lungo 110 ml

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

Καβούρδισμα

5

Οξύτητα

1

Πικράδα

5

Σώμα

4

0,55 €

 

India

Ο Master Origin India, με Robusta φυσικής επεξεργασίας σε αέρια ρεύματα μουσώνων παίρνει τα έντονα, ξυλώδη, πικάντικα αρώματά του από την ανάμειξη των κόκκων Robusta Monsoon με τους Ινδικούς κόκκους Arabica. Οι καφέδες με φυσική επεξεργασία σε αέρια ρεύματα μουσώνων είναι μοναδικό χαρακτηριστικό της νοτιοδυτικής ακτής της Ινδίας. Οι μήνες έκθεσης στα ρεύματα μουσώνων φουσκώνουν και ξηραίνουν τους κόκκους καφέ. Η διαδικασία μοιάζει με αυτήν που υποβαλλόταν ο καφές στο ταξίδι που έκανε κάποτε προς την Ευρώπη.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΕΝΤΟΝΟΣ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Αυτός ο καφές ψήνεται ξεχωριστά με ένα μέτριο και ένα ελαφρώς πιο σύντομο καβούρδισμα. Αυτή η διαδικασία καβουρδίσματος καφέ σε αυτό το χαρμάνι Arabica Robusta διατηρεί ζωντανά τα χαρακτηριστικά Arabica και Robusta.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Master Origin India με Robusta φυσικής επεξεργασίας σε αέρια ρεύματα μουσώνων οφείλει την άγρια γεύση του στη μοναδική διαδικασία «monsooning». Όταν οι κόκκοι του καφέ περνούν μήνες εκτεθειμένοι στον άνεμο, αναπτύσσουν μια ξεχωριστή ξυλώδη, αλμυρή και πικάντικη γεύση - τόσο μεστή και παρατεταμένη όσο η ομίχλη της θάλασσας. Ένα φλιτζάνι δυνατού καφέ. Η ανάμειξη του Robusta με τον καφέ Arabica του δίνει το ξεχωριστό μεστό και παχύρρευστο σώμα.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ