Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origin

Ethiopia

Φρουτώδες
0,55 €
Ethiopia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
100% Arabica από την Αιθιοπία.
  • OriginalLine
  • 4 Ένταση
  • Espresso 40 ml
  • Lungo 110 ml

ΖΩΗΡΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΘΕΩΝ

ΖΩΗΡΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΘΕΩΝ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,55 €

 

Ethiopia

Αυτός είναι ο Arabica Αιθιοπίας στην καλύτερη εκδοχή του. Έχει άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και πλούσιες νότες μαρμελάδας φρούτων, που προσδίδει στον καφέ η ξήρανση των κόκκων Arabica στον ήλιο. Το συνεχές ανακάτεμα των κερασιών του καφέ με το χέρι, που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ξήρανση, απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Οι καλλιεργητές στην Αιθιοπία χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΖΩΗΡΟΣ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΝΘΕΩΝ

Το 80% του αλουμινίου στις κάψουλες μας είναι

 ανακυκλωμένο.

Γιατί όμως χρησιμοποιούμε αλουμίνιο;

Το αλουμίνιο είναι το ιδανικότερο υλικό για την προστασία του καφέ υψηλής ποιότητας από το οξυγόνο, το φως και την υγρασία, διατηρώντας σε βάθος χρόνου τον καφέ φρέσκο. Πέρα όμως από αυτό, είναι αέναα ανακυκλώσιμο, αλλά και ένα από τα συνηθέστερα ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο.

Ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την κυκλική οικονομία είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο,τι φτάνει στο τέλος του, αξιοποιείται για μια καινούρια αρχή σε κάτι άλλο.

Μέχρι το τέλος του 2021, οι κάψουλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι θα είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

 

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το ελαφρύ και σύντομο ψήσιμο διατηρεί ζωντανές τις ντελικάτες νότες που αναδίδονται μέσα από τα πιο άγρια, βαριά αρώματα αυτού του καφέ Αιθιοπίας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η παραδοσιακή φυσική επεξεργασία χαρίζει μοναδική γεύση, πλούσια και απίστευτα αρωματική. Στον Master Origin Ethiopia με Arabica με επεξεργασία εν ξηρώ θα βρείτε τα ζεστά αρώματα των ώριμων φρούτων και εκλεπτυσμένες νότες από άνθη πορτοκαλιάς. Ένα φλιτζάνι δυνατού καφέ. Η ανάμειξη του Robusta με τον καφέ Arabica του δίνει το ξεχωριστό μεστό και παχύρρευστο σώμα.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

57 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ