Ο Dharkan επέστρεψε
Iced Barista Creations

Coconut Over Ice

Έντονο
0,65 €
Coconut Over Ice είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση ενός εξωτικού και δροσιστικού καφέ με πάγο. Η γεύση καρύδας εξισορροπεί αρμονικά τις νότες καβουρδίσματος και καραμέλας αυτού του espresso με βάση ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική.
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml

ΓΙΑ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

ΓΙΑ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,65 €

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Για να γίνει ο Barista Creations Coconut Flavour Over Ice η δροσιστική καλοκαιρινή σας απόλαυση, κληθήκαμε να επιλέξουμε τους κατάλληλους καφέδες.
Οι ποικιλίες Arabica του χαρμανιού από τη Λατινική Αμερική είναι γνωστές για τον ήπιο χαρακτήρα που έχουν από τη φύση τους. Οι κόκκοι από τη Βραζιλία φέρνουν μια απαλότητα στο χαρμάνι, ενώ οι υπόλοιπες ποικιλίες Arabica από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική είναι υπεύθυνες για τη μεστή του γεύση. Καβουρδίζουμε μέτρια αυτούς τους καφέδες για να αναδειχθούν οι νότες καβουρδίσματος και καραμέλας. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με τη γλυκύτητα της δροσιστικής γεύσης καρύδας που δίνει μια εξωτική χροιά στον espresso. Ένα απαλό άρωμα βανίλιας στο φλιτζάνι, φέρνει μια αίσθηση τροπικού νησιού στο σπίτι σας.
Παρασκευάστε τον απευθείας επάνω στον πάγο για να παγώσει αμέσως και να διατηρηθούν οι γεύσεις. Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, συμπληρώστε κρύο νερό ή γάλα.

 

AROMATIC PROFILE: COCONUT WITH A HINT OF VANILLA.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Ο καφές Barista Creations Coconut Flavour Over Ice καβουρδίζεται σε μέτριο βαθμό. Παραμένει αρκετά σκούρος για να αναπτυχθούν οι χαρακτηριστικές νότες καραμέλας και ψημένων δημητριακών και, με τον τρόπο αυτόν, ο Barista Creations Coconut Flavour Over Ice αποκτά μεστή γεύση διατηρώντας ανέπαφη την ευαίσθητη οξύτητά του.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Η γεύση καρύδας ενισχύει τις γλυκές νότες του απαλού, μεστού και ήπια αρωματικού χαρμανιού Arabica.
Συστατικά και Αλλεργείες
Περιεχόμενο: 10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

Συστατικά και Αλλεργιογόνα

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

56g - 1.97 oz

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ