Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για τα προσωπικά δεδομένα, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ
ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ
2
2
2
2
Αν η τεχνική Black Honey ήταν ο εύκολος τρόπος για έναν καταπληκτικό καφέ, θα το έκαναν όλοι. Μόνο λίγοι όμως, το τολμούν. Οι καλλιεργητές αφαιρούν τη φρουτώδη σάρκα του κερασιού καφέ Arabica, αλλά αφήνουν το κολλώδες περίβλημα γύρω από τον κόκκο του καφέ, όταν το απλώνουν σε λεπτές στρώσεις, για να στεγνώσει. Με καθημερινή φροντίδα αναδεύουν αυτόν τον εξαιρετικά κολλώδη καφέ, για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη των ευχάριστων αρωμάτων μόνο. Η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει στους κόκκους καφέ Arabica Νικαράγουας τη μοναδική αυτή απαλή υφή και τις γλυκές νότες δημητριακών.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΓΛΥΚΟΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ
Γιατί όμως χρησιμοποιούμε αλουμίνιο;
Το αλουμίνιο είναι το ιδανικότερο υλικό για την προστασία του καφέ υψηλής ποιότητας από το οξυγόνο, το φως και την υγρασία, διατηρώντας σε βάθος χρόνου τον καφέ φρέσκο. Πέρα όμως από αυτό, είναι αέναα ανακυκλώσιμο, αλλά και ένα από τα συνηθέστερα ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο.
Ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την κυκλική οικονομία είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο,τι φτάνει στο τέλος του, αξιοποιείται για μια καινούρια αρχή σε κάτι άλλο.
Μέχρι το τέλος του 2021, οι κάψουλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι θα είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Το ξεχωριστό ψήσιμο του Master Origin Nicaragua με ένα μέτριο και ένα ελαφρώς πιο σύντομο καβούρδισμα διατηρεί αυτούς τους καφέδες από τη Νικαράγουα σε ισορροπία.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ο Master Origin Nicaragua με Arabica που έχει στεγνώσει με την τεχνική «black-honey» είναι ένας εκπληκτικός καφές με βελούδινη απαλή υφή και γλυκές νότες δημητριακών. Η ξεχωριστή γλυκύτητά του προέρχεται από τη σπάνια τεχνική Black-Honey.