Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origins

Master Origins El Salvador

0,94 €
Master Origins El Salvador είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Βαθμός ψησίματος: Συνολικά ελαφρύ ψήσιμο Τεχνική ψησίματος: Split Roast Η παρτίδα Red – Honey ψήνεται ξεχωριστά για να αξιοποιηθεί στο έπακρο η μοναδική μέθοδος επεξεργασίας. H δεύτερη, πλυμένη παρτίδα, (πλειοψηφικό τμήμα) ψήνεται ελαφρώς μακρύτερα και πιο σκούρα.
  • Vertuo
  • 5 Ένταση
  • Mug

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

4

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,94 €

 EL SALVADOR

 ΓΛΥΚΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ

Για τον Master Origins El Salvador, έχουμε προμηθευτεί έναν Arabica ο οποίος μεγαλώνει κάτω από σκιά των δέντρων που βρίσκονται κατά μήκος του ενεργού ηφαιστείου Santa Ana. Κοντά στα σύνορα της Γουατεμάλας, η περιοχή της οροσειράς Apaneca-Ilamatepec είναι ιδανικό terroir για την καλλιέργεια καφέ. Αλλά πέρα από το να γνωρίζουν πώς να αποκομίσουν τα οφέλη του υψομέτρου, του γόνιμου ηφαιστειακού εδάφους, ενός εύκρατου κλίματος και μιας σειράς ποικιλιών καφέ που είναι γνωστό ότι αποδίδουν ένα καλό φλιτζάνι, αυτοί οι δάσκαλοι του καφέ χρησιμοποιούν επίσης πολύπλοκες μεθόδους επεξεργασίας που προσθέτουν βάθος στον Master Origins El Salvador. Ένα μέρος αυτού του χαρμανιού επεξεργάζεται χρησιμοποιώντας τη διαδικασία Red - Honey. Είναι χρονοβόρα ως μέθοδος και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή της ποσότητας Mucilage (παρέγχυμα) που απομένει στο κεράσι. Φέρνει μια ξεχωριστή γλυκύτητα μαρμελάδας στο χαρμάνι, προσθέτοντας μια πολυπλοκότητα γεύσης.


MASTER CRAFTED SINGLE ORIGINS

Τα διακριτικά αρωματικά αυτών των καφέδων δεν συνδέονται μόνο με τις χώρες προέλευσης, αλλά και με τους συγκεκριμένους τρόπους επεξεργασίας του καφέ, που γίνονται από τις τοπικές αγροτικές κοινότητες στις χώρες προέλευσης.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ