Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations for Ice

Ice Forte

Έντονο
0,87 €
Ice Forte είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Δεν ταιριάζουν όλοι οι καφέδες με πάγο, ωστόσο ο ICE FORTE είναι φτιαγμένος ακριβώς για αυτό. Οι Ινδονησιακοί κόκκοι φέρνουν τις χαρακτηριστικές τους νότες δημητριακών και ξύλου, ενώ ο πλυμένος Κολομβιανός Arabica δίνει στο μείγμα μια απαλή ανύψωση για να το ολοκληρώσει.
  • Vertuo
  • Mug

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,87 €
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ
 
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Απολαύστε την έντονη γεύση του Barista Creations ICE FORTE σε έναν δροσιστικό καφέ με πάγο. Arabica από τη Νότια Αμερική συνδυάζονται με τον Arabica Ινδονησίας, προσφέροντας μια δυνατή αρωματική εμπειρία. Με σκούρο καβούρδισμα και ειδικό άλεσμα για έναν λαχταριστό καφέ με πάγο. Σερβίρεται καλύτερα ως εξής: 1 κάψουλα καφέ (230 ml) σε ένα μεγάλο φλιτζάνι γεμάτο παγάκια (230 gr).
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Το πρώτο καβούρδισμα είναι μέτριο, για να διατηρηθεί η πολυπλοκότητα των αρωμάτων του χαρμανιού. Το δεύτερο καβούρδισμα είναι εκτενέστερο και πιο σκούρο, αναδεικνύοντας την ένταση και το δυνατό σώμα που θα λατρέψετε σε αυτόν τον λαχταριστό καφέ με πάγο.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ο Barista Creations ICE FORTE διαθέτει έναν ξεχωριστό καβουρδισμένο χαρακτήρα που ξυπνάει τις αισθήσεις σας. Νότες δημητριακών, ξυλώδεις νότες και νότες πιπεριού αναδύονται από το φλιτζάνι, εμπλουτίζοντας αυτήν την εμπειρία με πάγο.
Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso Vertuo.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

 

125 g – 4.41 oz oz

 

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NESTLE NESPRESSO S.A. CH-1007 LAUSANNE.