Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origins

Master Origin Colombia

0,94 €
Master Origin Colombia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι αγρότες στα βουνά Aguadas της Κολομβίας βρήκαν πώς να συλλέγουν μόνο τους τέλειους ώριμους κόκκους και στη συνέχεια να παρακολουθούν προσεκτικά τη -λόγω του ψυχρού κλίματος- μακρά ζύμωση του καφέ, εξασφαλίζοντας μόνο τα καλύτερα αρώματα.
  • Vertuo
  • 5 Ένταση
  • Mug
ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

5

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,94 €
ΖΩΗΡΟΣ & ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Το πιο ψυχρό κλίμα στα βουνά Aguadas Κολομβίας με μεγάλο υψόμετρο καθιστούν αργότερη τη ζύμωση αυτού του καφέ. Η κλασική επεξεργασία πλυμένου καφέ είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα, αλλά σε αυτό το υψόμετρο απαιτεί ακόμη περισσότερες δεξιότητες. Ο Master Origin Colombia πλυμένος Arabica επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιεργητές στα Aguadas δημιούργησαν αυτήν την αγαπημένη γεύση καφέ Κολομβίας προσαρμόζοντας την κλασική διαδικασία πλυμένου καφέ. Επιλέγουν μόνο τους ώριμους καρπούς και πραγματοποιούν μεγαλύτερης διάρκειας ζύμωση. Ανταμοιβή τους είναι ένα ιδιαίτερα φρουτώδες, γλυκό φλιτζάνι με οξύτητα. Ανακαλύψτε την αίσθηση καραμελωμένων μήλων και κόκκινων μούρων σε αυτόν τον πλυμένο καφέ Κολομβίας. (ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. ) ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ Ο καφές Aguadas Κολομβίας σε αυτόν τον Fair Trade καφέ Vertuo υποβάλλεται σε ελαφρύ καβούρδισμα. Καβουρδίζουμε μικρό μέρος αυτών των κόκκων καφέ Κολομβίας για λίγο μεγαλύτερο διάστημα και με πιο βαθύ καβούρδισμα, για να ενισχυθεί η πολυπλοκότητα αυτού του καφέ. ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ο Master Origin Colombia πλυμένος Arabica διαθέτει την ικανοποιητική γεύση ενός φρουτώδους, πλυμένου καφέ Κολομβίας. Ανακαλύψτε την αίσθηση καραμελωμένου μήλου και τις νότες κόκκινων μούρων σε αυτόν τον γλυκό και με άρωμα κρασιού καφέ Vertuo.
Συστατικά και Αλλεργείες
Περιεχόμενο: 10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso. ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 125 g - 4.40 oz ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NESTLE NESPRESSO S.A. CH-1007 LAUSANNE. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠO ΤΗ NESPRESSO HELLAS, ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 4 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΗΛ. 2106771300.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ