Ο Dharkan επέστρεψε
Vertuo Next Premium

VERTUO NEXT PREMIUM BROWN

ΧΡΩΜΑΤΑ
179,00 €
Vertuo Next: η επόμενη μεγάλη κούπα είναι στα χέρια σας.
 
Η Vertuo Next βάζει πάντα υψηλούς στόχους. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε έναν καφέ σε Mug σήμερα το πρωί, έναν Espresso μετά το μεσημεριανό και έναν Gran Lungo το απόγευμα, η Vertuo Next θα σας καλύψει απόλυτα. Για να είστε σε θέση να αποφασίσετε πόσο θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία καφέ, διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων καφέ με πέντε μεγέθη κούπας ‒ όλα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Η Vertuo Next προσφέρει την ίδια εμπειρία καφέ Nespresso ‒αλλά πιο αναβαθμισμένη‒, με το νέο σύστημα εκχύλισης, την τεχνολογία Centrifusion. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη μηχανή να διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε κάψουλα. Στη συνέχεια περιστρέφει την κάψουλα, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις με τη μέγιστη ακρίβεια, για να βγάλει από μέσα της τους κρυμμένους θησαυρούς της. Και για να δημιουργήσει τον καφέ που ταιριάζει στο κάθε χαρμάνι.

Για να σας αποδείξουμε ότι η μηχανή Vertuo Next προσπαθεί σκληρά να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Χάρη στην ποικιλία μεταλλικών εφέ χρωμίου που διαθέτει, είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει σε κάθε κουζίνα. Και για να έχει και τον πλανήτη ικανοποιημένο, είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%, μια πρωτιά για τον γαλαξία της Nespresso.

 

Οι λειτουργίες συνδεσιμότητας της μηχανής μέσω εφαρμογής Bluetooth®,Google Play™ και Apple Store® είναι προς το παρόν μή διαθέσιμες στην Κυπριακή αγορά. Γία απορίες ή για ενημέρωση σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές στους περιορισμούς, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τοπικο Nespresso Club

Ανεβάζοντας την εμπειρία καφέ στο επόμενο επίπεδο.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Βάρος: 4 kg
  • Αποσπώμενο δοχείο νερού: 1 Lt
  • Χωρητικότητα δοχείου χρησιμοποιημένων καψουλών: 10
  • Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 14.2x42.9x31.4
  • Μήκος καλωδίου: 75 Centimeter
  • Θέρμανση του νερού στην ιδανική θερμοκρασία για καφέ σε μόλις: 30 Second

KEY FEATURES

Recipe 1 

Γρήγορη προθέρμανση σε 25 δευτερόλεπτα
19 bar 

Αυτόματη απενεργοποίηση
19 bar 

Διαφορετικά μεγέθη κούπας
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό