Ο Dharkan επέστρεψε
World Explorations

Buenos Aires Lungo

0,55 €
Buenos Aires Lungo είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Η γλυκιά νότα ποπκόρν και ο ήπιος χαρακτήρας αυτού του χαρμανιού Arabica και Robusta συνδυάζονται άψογα με την έντονη ζωή στην πόλη του Μπουένος Άιρες. Απολαύστε τον όπως οι ντόπιοι: Προσθέστε αρκετό γάλα και ζάχαρη στον Lungo σας, για μεγαλύτερη απόλαυση.
  • OriginalLine
  • 4 Ένταση
  • Lungo 110 ml

ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

ΓΛΥΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

2

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,55 €

 

Buenos Aires Lungo

Ως αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του φαγητού, το Μπουένος Άιρες είναι το επίκεντρο της γαστρονομίας της Αργεντινής. Με τη γλυκύτητα να κυριαρχεί, ο καφές δεν αποτελεί εξαίρεση: οι Αργεντίνοι τον προτιμούν γλυκό και με γάλα! Ο WORLD EXPLORATIONS BUENOS AIRES LUNGO συνδυάζει έναν ήπια καβουρδισμένο κολομβιανό Arabica με Robusta από την Ουγκάντα, προσφέροντας ξεχωριστές νότες δημητριακών και γλυκές νότες ποπκόρν. Ένας καφές που τιμά την αγάπη της πόλης για ένα μεγάλο φλιτζάνι βελούδινου καφέ.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ / ΚΑΡΑΜΕΛΑ

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

Ως αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του φαγητού, το Μπουένος Άιρες είναι το επίκεντρο της γαστρονομίας της Αργεντινής. Με τη γλυκύτητα να κυριαρχεί, ο καφές δεν αποτελεί εξαίρεση: οι Αργεντίνοι τον προτιμούν γλυκό και με γάλα! Ο WORLD EXPLORATIONS BUENOS AIRES LUNGO συνδυάζει έναν ήπια καβουρδισμένο κολομβιανό Arabica με Robusta από την Ουγκάντα, προσφέροντας ξεχωριστές νότες δημητριακών και γλυκές νότες ποπκόρν. Ένας καφές που τιμά την αγάπη της πόλης για ένα μεγάλο φλιτζάνι βελούδινου καφέ

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Αυτός ο καφές καβουρδίζεται σταδιακά σε δύο ελεγχόμενες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας ένα ελαφρύ προφίλ. Το δεύτερο τμήμα του καβουρδίσματος είναι μικρότερο αλλά με ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια, προσφέροντας ένταση και σώμα στο χαρμάνι.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ο Buenos Aires Lungo είναι ένα ισορροπημένο χαρμάνι με νότες δημητριακών και ξηρών καρπών, άφθονη γλυκύτητα και πολύ χαρακτηριστικές νότες ποπκόρν
Συστατικά και Αλλεργείες

Content: 10 capsules of roast and ground coffee for the Nespresso system.

Ingredients & allergens

Roast and ground coffee.

Net Weight (for 10 capsules).

56g - 1.97 oz

Made in Switzerland.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ