Ο Dharkan επέστρεψε
Decaffeinato

Volluto Decaffeinato

Ισορροπημένο
0,55 €
Volluto Decaffeinato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
  • OriginalLine
  • 4 Ένταση
  • Espresso 40 ml

ΓΛΥΚΟΣ & ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΦΕΣ

ΓΛΥΚΟΣ & ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΦΕΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,55 €

ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΦΕΣ

Απολαυστικά γλυκός και απαλός, ο Volluto Decaffeinato έχει τις ίδιες πλούσιες γεύσεις και ολοκληρωμένο σώμα με την Εκλεκτή Ποικιλία Volluto. Οι επιλεγμένοι κόκκοι Arabica από τη Νότια Αμερική καβουρδίζονται ελαφρά με τη μέθοδο ξεχωριστού καβουρδίσματος για να αναδείξουν τις ιδιαιτερότητές τους και να αποκαλύψουν τη γλυκιά γεύση μπισκότου και τις νότες φρούτων. Το αρωματικό προφίλ του καφέ διατηρείται προσεκτικά κατά τη διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης, η οποία σέβεται τη φυσιολογία των κόκκων, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε τον πλούτο και τη ένταση των αρωμάτων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ

Όπως και με το κρασί, ο εξαιρετικής ποιότητας καφές αντλεί τα χαρακτηριστικά του από το terroir στο οποίο αναπτύσσεται: είναι το αποτέλεσμα της αρμονίας μεταξύ του εδάφους, των καιρικών συνθηκών, της ποικιλίας και του υψομέτρου.

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο Volluto Decaffeinato είναι ένα καθαρό χαρμάνι Arabicas χωρίς καφεΐνη από τη Βραζιλία και την Κολομβία με ευχάριστες νότες δημητριακών και φρούτων. Το αρωματικό προφίλ αυτών των προελεύσεων διατηρείται προσεκτικά κατά τη διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης, η οποία σέβεται τη φυσιολογία του κόκκου του καφέ, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε τον πλούτο και τη ένταση των αρωμάτων του.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Οι επιλεγμένοι κόκκοι Arabica καβουρδίζονται με τη μέθοδο του ξεχωριστού καβουρδίσματος για να τονιστούν οι ιδιαιτερότητές τους: το σύντομο καβούρδισμα αναδεικνύει τις γλυκές νότες μπισκότου των κόκκων Arabica της Βραζιλίας, ενώ το ελαφρύ καβούρδισμα μεγαλύτερης διάρκειας διατηρεί τις νότες φρούτων των κόκκκων της Κολομβίας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Volluto Decaffeinato έχει τις ίδιες πλούσιες γεύσεις και ολοκληρωμένο σώμα όπως η Εκλεκτή Ποικιλία Volluto καθώς και τις ίδιες ευχάριστα γλυκές νότες μπισκότου και τις ήπιες φρουτώδεις νότες.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ, χωρίς καφεϊνη, για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές χωρίς καφεΐνη.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

50 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ