Ο Dharkan επέστρεψε
Iced Barista Creations

Freddo Intenso

Έντονο
0,65 €
Freddo Intenso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Περού, Ινδονησία, Νότια Αμερική
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml

ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,65 €

 

 

Απολαύστε τη δυνατή, καβουρδισμένη γεύση του Barista Creations Freddo Intenso. Ψάξαμε πολύ για να βρούμε τους καφέδες Arabica που θα μπορούσαν να αντέξουν στο σκούρο καβούρδισμα και να συνεχίσουν να προσφέρουν τα πλούσια αρώματα που αναζητούσαμε. Σε αυτό το χαρμάνι, κόκκοι Arabica Νότιας Αμερικής συνδυάζονται με κόκκους Arabica από την Ινδονησία και δημιουργούν έναν έντονο και συναρπαστικό καφέ. Αυτοί οι καφέδες με πιστοποίηση ΑΑΑ καβουρδίζονται σε μέτριο-σκούρο βαθμό για να αναδειχθεί ο φρουτώδης χαρακτήρας τους και να διατηρηθούν οι ισορροπίες όσον αφορά τη γλυκύτητα. Καβουρδίζουμε το χαρμάνι και ακολουθούμε ειδική διαδικασία άλεσης για μια λαχταριστή εμπειρία με πάγο. Σερβίρεται καλύτερα ως εξής: 1 κάψουλα καφέ (40ml) με μια χούφτα παγάκια (90gr). Συμπληρώστε κρύο νερό ή κρύο γάλα (90ml) για να αναδείξετε την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο γάλα και τις πλούσιες νότες ψημένων δημητριακών και ξύλου των καφέδων.

 

AΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Έντονα καβουρδισμένος, δημητριακών, ξυλώδης.

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Ψάξαμε πολύ ώσπου να βρούμε ένα χαρμάνι ποικιλιών Arabica που να μπορούν να αντέξουν στο σκούρο καβούρδισμα και να προσφέρουν τις έντονες νότες καβουρδίσματος και τα πλούσια αρώματα που θα περιμέναμε από έναν έντονο καφέ με πάγο. Ο Barista Creations Freddo Intenso υποβάλλεται σε ξεχωριστό καβούρδισμα (split roast). Και οι δύο ποικιλίες καβουρδίζονται σε μέτριο-σκούρο βαθμό για να αναδειχθούν οι νότες φρούτων και να διατηρηθεί ακέραιο ένα μέρος της γλυκύτητάς τους.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Αυτό το χαρμάνι Arabica εξισορροπεί αρμονικά τις νότες ψημένων δημητριακών και ξύλου με την κλασική πικρή γεύση που προσδίδει το πλούσιο και σκούρο καβούρδισμα.
Συστατικά και Αλλεργείες

10 BARISTA CREATIONS Freddo Intenso κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

48 γραμ.- 1.69 oz e

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ