Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Golden Caramel

0,90 €
Golden Caramel είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι καφέδες Arabica σε αυτό το χαρμάνι καβουρδίζονται ξεχωριστά. Οι κόκκοι της Λατινικής Αμερικής ψήνονται μέτρια - σκούρα και γρήγορα, για να αναπτύξουν τη γλυκύτητά τους. Η δεύτερη φάση καβουρδίσματος δίνει σε αυτόν τον Vertuo καφέ με γεύση, τη βελούδινη υφή του. Προσθέτουμε τη γεύση μετά το ψήσιμο.
  • Vertuo
  • Mug
ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,90 €

 GOLDEN CARAMEL

 ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

Γιατί το αγαπάμε: Ζεσταθείτε με τον Barista Creations Flavoured Golden Caramel όποτε το απαιτεί η στιγμή. Ξεκινά με τη γλυκιά γεύση και τη βελούδινη υφή του λατινοαμερικάνικου και αφρικανικού χαρμανιού καφέδων arabica. Συνδυάζουμε τη κλασική γεύση καραμέλας και ανοίγουν στρώματα απόλαυσης. Η νότα μπισκότου καραμέλας δίνει σε αυτόν τον καφέ την αίσθηση ενός κέικ, φέρνοντας τη διάθεση του Σαββατοκύριακου οποιαδήποτε μέρα. Συμβουλή: Με μια δόση γάλακτος, οι νότες καραμέλας και μπισκότου απογειώνονται.

vertuo barista creations flavoured

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ