Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Sweet Vanilla

0,90 €
Sweet Vanilla είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι καφέδες Arabica σε αυτό το χαρμάνι καβουρδίζονται ξεχωριστά. Οι κόκκοι της Λατινικής Αμερικής ψήνονται μέτρια - σκούρα και γρήγορα, για να αναπτύξουν τη γλυκύτητά τους. Η δεύτερη φάση καβουρδίσματος δίνει σε αυτόν τον Vertuo καφέ με γεύση, τη βελούδινη υφή του. Προσθέτουμε τη γεύση μετά το ψήσιμο.
  • Vertuo
  • Mug
ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΓΛΥΚΟΣ

ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΓΛΥΚΟΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,90 €

 SWEET VANILLA

 ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΓΛΥΚΟΣ

Γιατί μας αρέσει: Στον Barista Creations Flavoured Sweet Vanilla η ονειρική γεύση της βανίλιας χορεύει μέσα στον γευστικό καφέ. Όταν προσθέσουμε γεύση βανίλιας στο χαρμάνι Arabica από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα στο φλιτζάνι. Φέρνει μια δίνη γεύσεων. Νότες καραμέλας και κέικ βανίλιας είναι η δικαιολογία που χρειάζεστε για να σταματήσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα. Μόνοι σας ή με τους αγαπημένους σας. Συμβουλή: Μια πινελιά γάλακτος αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη γεύση βανίλιας.

vertuo barista creations flavoured

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ