Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Roasted Hazelnut

0,90 €
Roasted Hazelnut είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ακαταμάχητη Απόλαυση Πλούσιος & με νότες ξηρών καρπών Μια ακαταμάχητη συνάντηση καφέδων arabica με νότες μπισκότου και της πλούσιας γεύσης καραμελωμένου καβουρδισμένου φουντουκιού.
  • Vertuo
  • Mug
ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,90 €

 ROASTED HAZELNUT

 ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Γιατί το αγαπάμε: Φέρτε την καλή διάθεση με τον Barista Creations Flavoured Roasted Hazelnut. Η πλούσια καραμελωμένη γεύση των καβουρδισμένων φουντουκιών βάζει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων. Φέρνουμε αυτή την αγαπημένη γεύση σε έναν γλυκό, βελούδινο καφέ - ένα χαρμάνι λατινοαμερικάνικων και αφρικανικών καφέδων arabica με μια λεπτή νότα μπισκότου. Συμβουλή: Δοκιμάστε το με μια δόση γάλα. Κάνει μια γαλακτώδη απόλαυση με νότες καβουρδισμένου φουντουκιού, πραλίνας και μπισκότου καραμέλας.

vertuo barista creations flavoured

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ