Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origin

Master Origins Peru Organic

Φρουτώδες
0,75 €
Master Origins Peru Organic είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Πάνω από τα 1000 μέτρα ύψος στις πλαγιές των Άνδεων, βρήκαμε τους καλύτερους οργανικούς κόκκους Arabica. Χάρη στη σχολαστική φροντίδα μικρών αγροτών, ο Peru Organic είναι ένας κομψός, φρουτώδης καφές που τονίζεται από μια ομαλή φρυγανισμένη νότα δημητριακών.
  • Vertuo
  • 6 Ένταση
  • Espresso 40 ml
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,75 €

ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΔΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ταξιδέψαμε σε απομακρυσμένες περιοχές του Περού αναζητώντας τους καλύτερους κόκκους οργανικού, πιστοποιημένου Arabica καφέ. Και τους βρήκαμε, σε ύψος 1.000 μέτρων – και μερικές φορές ακόμη και 2.100 μέτρων – κρυμμένους στις πλαγιές των Άνδεων. Με οργανικές επεξεργασίες που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, αυτός ο καφές έχει την ιδιαίτερη φροντίδα των μικροκαλλιεργητών. Ο Peru Organic Washed Organic Arabica υποβάλλεται σε ξεχωριστό καβούρδισμα για να αναδειχθούν η ζωντανή, φρουτώδης οξύτητα και οι κομψές νότες φρούτων που τονίζονται από τις ήπιες νότες ψημένων δημητριακών.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ.)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ο Peru Organic Washed Organic Arabica είναι ένας single origin καφές που καβουρδίζεται ήπια σε δύο φάσεις για να αναδειχθεί η λεπτή πολυπλοκότητα του τελικού προϊόντος, αναδεικνύουμε τον ζωντανό και απαλό χαρακτήρα του χαρμανιού, αποκαλύπτοντας τις νότες εξωτικών φρούτων.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Peru Organic Washed Organic Arabica είναι ένας φρουτώδης καφές με χαρακτηριστικές νότες πράσινων λαχανικών. Η λεπτή οξύτητα του καφέ ισορροπείται υπέροχα με τα αρώματα ψημένων γλυκών δημητριακών.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές. ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ) 125 g - 4.41 oz

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ