Ο Dharkan επέστρεψε
World Explorations

Stockholm Fortissio Lungo

0,55 €
Stockholm Fortissio Lungo είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι Σουηδοί είναι από τους μεγαλύτερους καταναλωτές καφέ στον κόσμο. Με μια βόλτα στη Στοκχόλμη θα βρείτε έντονους, σκέτους καφέδες με αλμυρές νότες βύνης που χαρίζει η χαρακτηριστική ποικιλία Monsoon Arabica. Ο WORLD EXPLORATIONS STOCKHOLM FORTISSIO LUNGO αναπαράγει το αρωματικό προφίλ ενός σουηδικού καφέ, συνδυάζοντας τις ποικιλίες Monsooned Malabar και Colombian Arabica, για ένα έντονο, γλυκό φλιτζάνι καφέ με διακριτική πικράδα.
  • OriginalLine
  • 8 Ένταση
  • Lungo 110 ml

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΧΡΩΜΑ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΧΡΩΜΑ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

2

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,55 €

 

Stockholm Fortissio Lungo

An intense all-Arabica coffee best enjoyed black to savour the pure taste beloved by Swedes – malty, with a hint of rich bitterness.

SΈνας έντονος, 100% Arabica καφές, που απολαμβάνεται σκέτος για να αναδειχθεί η καθαρή γεύση που αγαπούν οι Σουηδοί. Αρώματα βύνης, με διακριτική πλούσια πικράδα.

Απολαύστε τον όπως οι ντόπιοι: Μοιραστείτε το μεγάλο και γεμάτο γεύση φλιτζάνι σας και ρολάκια κανέλας με φίλους και συγγενείς.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Καβουρδισμένος / Βύνη

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

Ένας έντονος, 100% Arabica καφές, που απολαμβάνεται σκέτος για να αναδειχθεί η καθαρή γεύση που αγαπούν οι Σουηδοί. Αρώματα βύνης, με διακριτική πλούσια πικράδα.

Απολαύστε τον όπως οι ντόπιοι: Μοιραστείτε το μεγάλο και γεμάτο γεύση φλιτζάνι σας και ρολάκια κανέλας με φίλους και συγγενείς.

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Ο Monsooned Arabica που είναι επεξεργασμένος σε αέρια ρεύματα μουσώνων καβουρδίζεται περισσότερο ώστε να αποκτήσει πιο γεμάτο σώμα και νότες δημητριακών. Το ελαφρύτερο καβούρδισμα του πλυμένου κολομβιανού καφέ σημαίνει ότι διατηρεί όλα τα εκλεπτυσμένα αρώματά του για έναν ισορροπημένο Stockholm Fortissio Lungo.
 
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Γλυκές νότες δημητριακών και ξεροψημένης βύνης αναδύονται μέσα από την ελαφριά οξύτητα και τη ζωηρή πικράδα αυτού του καφέ Lungo.
Συστατικά και Αλλεργείες

Content: 10 capsules of roast and ground coffee for the Nespresso system.

Ingredients & allergens

Roast and ground coffee

Net Weight (for 10 capsules).

60g - 2.11 oz

Made in Switzerland.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ