Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Caramello

0,65 €
Caramello είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Αυτό το αρωματισμένο χαρμάνι χαρίζει την κλασική γεύση καραμέλας σε συνδυασμό με γλυκό μπισκότο και νότες καρυδιού.
  • OriginalLine
  • Lungo 110 ml
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,65 €

 CARAMELLO

 ΚΡΕΜΩΔΗΣ& ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Ο Barista Creations Flavoured Caramello, είναι μια ειλικρινής απόλαυση όταν συνδυάζουμε τη γεύση καραμέλας με τους ελαφρώς καβουρδισμένους λατινοαμερικάνικους καφέδες μας. Η γλυκιά γεύση της καραμέλας ολοκληρώνει την απαλή γεύση και τη νόστιμη νότα μπισκότου αυτών των κόκκων Arabica. Ο καφές που τονίζεται από κρεμώδη καραμέλα σας προσκαλεί να σταματήσετε, και να πάρετε μια στιγμή μόνο για εσάς. Δοκιμάστε τον ως καπουτσίνο - το γάλα αναδεικνύει νότες μπισκότου καραμέλας.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 capsules of roast and ground coffee for the Nespresso Original system. INGREDIENTS Roast and ground coffee NET WEIGHT(FOR 10 CAPSULES) 57gr

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ