Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Cioccolatino

0,65 €
Cioccolatino είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Αυτό το αρωματισμένο χαρμάνι ενθουσιάζει με την κομψή γεύση μαύρης σοκολάτας, που συμπληρώνεται από νότες δημητριακών και μπισκότου.
  • OriginalLine
  • Lungo 110 ml
ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ

ΚΡΕΜΩΔΗΣ & ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,65 €

 CIOCCOLATINO

 ΚΡΕΜΩΔΗΣ& ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ

Το τέλειο κέρασμα, ο Barista Creations Flavoured Cioccolatο συνδυάζει την εξαιρετική γεύση της μαύρης σοκολάτας με την χαρακτηριστική γεύση του καβουρδισμένου καφέ. Όταν το απαλό χαρμάνι Arabica της Λατινικής Αμερικής συναντά τη διαχρονική πλούσια γεύση σοκολάτας, αναδύονται υπέροχες στρώσεις γεύσης, για να δημιουργήσετε μια στιγμή καφέ στην οποία θα επιστρέφετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τον ως καπουτσίνο - μια κομψή νότα καρυδιού ξεδιπλώνεται ως τελική πινελιά σε αυτή τη γεύση σοκολάτας.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso Original. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές. ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ): 73γρ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ