Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Vaniglia

0,65 €
Vaniglia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Αυτό το αρωματισμένο χαρμάνι μαγεύει με την κλασική γεύση βανίλιας σε συνδυασμό με γλυκές νότες μπισκότου και δημητριακών.
  • OriginalLine
  • Lungo 110 ml
ΚΡΕΜΑ & ΒΑΝΙΛΙΑ

ΚΡΕΜΑ & ΒΑΝΙΛΙΑ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,65 €

 VANIGLIA

 ΚΡΕΜΑ& ΒΑΝΙΛΙΑ

Όταν η κλασική γεύση βανίλιας έρχεται στην αρμονία του ελαφρώς καβουρδισμένων Arabicas λατινικής Αμερικής, είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Στο Barista Creations Flavoured Vaniglia, η νικηφόρα γεύση του καβουρδισμένου καφέ παίρνει μια γεύση κρέμας βανίλιας για να φέρει αυτή τη ζεστή αίσθηση. Φέρνοντας επιδέξια την ισορροπία της γεύσης καφέ και βανίλιας, περισσότερες στιγμές σας θα πρέπει να είναι έτσι. Δοκιμάστε το ως καπουτσίνο — μπορεί να σας θυμίσει το αγαπημένο σας κέικ βανίλιας.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 capsules of roast and ground coffee for the Nespresso Original system. INGREDIENTS Roast and ground coffee NET WEIGHT(FOR 10 CAPSULES) 57gr

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ