Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations for Ice

Tropical Coconut Flavour over Ice

0,87 €
OK
Tropical Coconut Flavour over Ice είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 7
Προέλευση
Η δροσιστική γεύση της καρύδας γίνεται αισθητή στις νότες καραμέλας ενός χαρμανιού καφέδων Arabica από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική – είναι ο πιο εξωτικός μας καφές με πάγο. Η γλυκιά νότα βανίλιας κάνει αυτόν τον δροσιστικό καφέ με πάγο πραγματική απόλαυση
  • Vertuo
  • Mug
ΜΙΑ ΤΡΟΠΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

ΜΙΑ ΤΡΟΠΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,87 €
OK
ΜΙΑ ΤΡΟΠΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
 
Για να κάνουμε τον Barista Creations Tropical Coconut Flavour Over Ice την αγαπημένη σας δροσιστική καλοκαιρινή απόλαυση, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την επιλογή των καφέδων στην τύχη. Ο καφές Arabica αυτού του χαρμανιού από τη Βραζιλία είναι γνωστός για τον ήπιο χαρακτήρα που έχει από τη φύση του. Χάρη στο ελαφρύ, γρήγορο καβούρδισμα οι κόκκοι του καφέ από τη Βραζιλία διατηρούν τη μεστή και γλυκιά τους γεύση. Μια ποικιλία Arabica από την Αιθιοπία συμπληρώνει το χαρμάνι με τα λεπτά της αρώματα. Μαζί, προσδίδουν νότες καβουρδίσματος και καραμέλας οι οποίες συνδυάζονται αρμονικά με τη γλυκύτητα της δροσιστικής γεύσης καρύδας που δίνει μια εξωτική νότα στο βασικό χαρμάνι καφέ. Ένα απαλό άρωμα βανίλιας στο φλιτζάνι, φέρνει μια αίσθηση τροπικού νησιού στο σπίτι σας. Παρασκευάστε τον απευθείας επάνω στον πάγο για να παγώσει αμέσως και να διατηρηθούν οι γεύσεις.
 
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Οι καφέδες Arabica του Barista Creations Tropical Coconut Flavour Over Ice καβουρδίζονται ξεχωριστά. Οι κόκκοι από τη Βραζιλία καβουρδίζονται ελαφρά και γρήγορα για να αναπτυχθεί η γλυκιά γεύση τους. Το δεύτερο καβούρδισμα προσδίδει σε αυτόν τον καφέ Vertuo τη βελούδινη υφή του.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Η γεύση καρύδας ενισχύει τις νότες καραμέλας ενός απαλού, μεστού και ήπια αρωματικού χαρμανιού Arabica.
Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso Vertuo.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

 

125 g – 4.41 oz oz

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ